Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko’nun Kamp Kadrosuna 3 Tanıdık Uzun Eklendi

Fenerbahçe Beko yeni sezon hazırlıklarına başlıyor ve milli takım görevinde olan oyuncuların fazlalığı nedeniyle son yıllarda hep olduğu gibi kamp kadrosuna eklemeler yaptılar.

Sarı lacivertlilerin resmi olarak yaptığı açıklamada kamp kadrosunda milli takımlarıyla kampta bulunan Melih Mahmutoğlu, Gigi Datome, Ahmet Düverioğlu, Kostas Sloukas ve Nando De Colo’dan yoksun olacağını açıkladı.

Çalışmaların verimli devam edebilmesi için ise kamp kadrosuna geçici isimler davet edildi ki 3 isim çok dikkat çekiciydi. Daha önce ligimizde Beşiktaş ile İBB’de forma giymiş olan Ivan Buva, Beşiktaş, Anadolu Efes, Türk Telekom formaları giymiş olan Sırp uzun Vladimir Stimac ve daha önce Fenerbahçe formasoı giymiş olan, son olarak Darüşşafaka’da forma giyen ancak son 3 sezondur kariyeri ciddi şekilde düşüşte olan tecrübeli uzun Oğuz Savaş. Ayrıca Carl Engstrom, Milan Acimovic, Cukle Fedja, Oğuz Savaş ve Burak Eşlik’de kamp kadrosunda yer alacaklar.

Geçici olarak eklenecek bu isimlerin yanı sıra kamp kadrosunda Fenerbahçe forması giyen isimlerden Ali Muhammed, Leo Westermann, Egehan Arna, Joffrey Lauvergne, Berkay Candan, Nikola Kalinic, Jan Vesely, Derrick Williams, Tarık Biberovic, Efe Ergi Tırpancı ve Ekrem Sancaklı’nın yanı sıra genç takım oyuncularından David Sarper Mutaf, Saadettin Donat, Yiğit Onan ve İsmail Karabilen de yer alacak.

Fenerbahçe Beko’nun hazırlık maçlarının programı şu şekilde:

14 Eylül – U-Banca Transilvania Cluj Napoca – Fenerbahçe (Cluj)
15 Eylül – Partizan ya da Mornar Bar – Fenerbahçe (Cluj)

19 Eylül – De’Longhi Treviso – Fenerbahçe (Treviso)
20 Eylül – Segafredo Bologna – Fenerbahçe (Bologna)

21 Eylül – Panathinaikos OPAP – Fenerbahçe (Atina)
22 Eylül – Armani Milan ya da Maccabi FOX – Fenerbahçe (Atina)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …