Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Partizan Eski Uzunu Bircevic’i Transfer Etti

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta yer alan Partizan tanıdık bir uzunu kadrosuna kattığını açıkladı.

Partizan daha önce ülkemizde Banvit ve İBB formaları giymiş olan, geçtiğimiz sezon da Telekom Bonn forması ile izlediğimiz eski oyuncusu Stefan Bircevic‘i kadrosuna dahil etti.

2.10 boyunda olan 1989 doğumlu tecrübeli uzun geçtiğimiz sezon BBL’de forma giydiği 26 maçta ortalama 7.0 sayı, 3.3 ribaund istatistikleri ile mücadele ederken, Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta ortalama 6.2 sayı, 3.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

İlerleyen yaşıyla artık üst seviyelerdeki etkisi azaldı, ayakları ağırlaştı. Ama pozisyon bilgisi, yüksek basketbol IQ’su ve yüzdeli üçlükleri ile halen 4 ve 5 numarada ters eşleşmeler yaratan, topu yere vurabildiği için önemli avantajlara sahip olan bir uzun. Partizan’da koç Trinchieri sisteminde atletik uzunların yedeklenmesinde, takımın derlenip toplanmasında faydalı olacak doğru bir hamle oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …