Güncel Haberler

Anadolu Efes’e Moerman’dan Üzücü Haber!

Fransa milli takımı ile Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında aşil tendonundaki ağrılar nedeniyle kadrodan çıkarılan Adrien Moerman‘ın durumu hakkında Anadolu Efes bir açıklama yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada Fransız forvetin aşil tendonundan ameliyat olduğu ve yaklaşık 12-14 hafta forma giyemeyeceği belirtildi.

Moerman geçtiğimiz sezon Euroleague finaline yükselinmesinde ve lig şampiyonluğunda koç Ataman’ın en önemli silahlarından biriydi. Şimdi onun yokluğunda yeni transfer Alec Peters ve genç Yiğitcan Saybir’e ekstra görevler düşecek. 2.02 boyunda olan 1988 doğumlu Moerman geçtiğimiz sezon Euroleague sahnesinde 12.0 sayı, %40.1 3sayı, 6.1 ribaund, 1.5 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=YhyABJ02on4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …