Güncel Haberler

Sırbistan’dan İtalya’ya 32 Sayılık Fark!

Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Yunanistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Akropolis Turnuvası’nda Sırbistan, rakibi İtalya‘yı tam 32 sayı farkla, 96-64’lük skorla ezdi geçti.

Sırbistan Dünya Kupası’nın favorilerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi ve İtalya karşısında net bir galibiyete imza attı. Nikola Jokic 20 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Bogdan Bogdanovic de 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile onun en büyük yardımcısı oldu. Nemanja Bjelica, Marko Guduric ve Boban Marjanovic de 13’er sayıyla katkı verdiler.

İtalya’da ise Marco Belinelli 16 sayı ve Alessandro Gentile 11 sayı ile çift haneli skor katkısı verip ayakta kalmaya çalışan yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Pesic, Almanya’ya Kaybettikileri Final Maçı Sonrası Konuştu

2023 FIBA Dünya Kupası final maçında Sırbistan, rakibi Almanya’ya 83-77’lik skorla kaybederek turnuvayı gümüş madalya …