Güncel Haberler

Milliler Ürdün Karşısında da Çok İyi Görüntü Verdi

Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Sinan Erdem’deki ikinci maçında Ürdün karşısında iyi görüntü veren A milli takımımız sahadan 106-72’lik skorla net bir galibiyet aldı.

Milli takımımızda galibiyetten çok uzun bir aradan sonra sahalara dönen ve ilk hazırlık maçında görev alan Semih Erden’in performansı herkesi sevindirdi. Tecrübeli uzun 16 dakika sahada kalırken 9 sayı, 6 ribaund ile hazır bir görüntü verdi. Baştan sona üstün götürdüğümüz ve 14 oyuncumuzdan da skor katkısı aldığımız maçta Furkan Korkmaz 15 sayı, 3 ribaund, Melih Mahmutoğlu 14 sayı ve Scottie Wilbekin 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkan isimler oldular.

Ürdün cephesinde ise Dar Tucker 15 sayı, 3 asist, Amin Abu Hawwas 12 sayı, 3 asist ve Fadi İbrahim 11 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile mücadele etti. Fenerbahçeli Ahmet Düverioğlu ise 5 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …