Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe Sinan Güler ile Yollarını Ayırdı

Fenerbahçe Beko yeni sezon öncesi tecrübeli guard Sinan Güler‘e teşekkür ederek yollarını ayırdığını açıkladı.

Taraflar kontratın 3. yıl opsiyonunu kullanmama kararını karşılıklı olarak verip yollarını ayırmışlar. Böylelikle Sinan 2 yılın ardından sarı lacivertli formaya veda etmiş oldu. 2017 yılında Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2018’de lig şampiyonluğunun kazanılmasında katkıları olmuştu.

35 yaşındaki tecrübeli guard geçen sezon Euroleague sahnesinde koç Obradovic’in rotasyonunda sadece 5 dakika süre bulmuş ve 1.5 sayı, 1.0 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Milli takımdan emekli olan Sinan’ın basketbola devam etmek istediğini yakın çevresine ilettiği ve yakın zamanda BSL takımları ile görüşmelerini sıklaştıracağı gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …