Güncel Haberler

Galatasaray Doğa Sigorta’nın Hazırlık Programı Belli Oldu

Galatasaray Doğa Sigorta‘nın yeni sezona hazırlık çalışmaları kapsamında gerçekleştireceği yaz kampının detayları belli oldu.

Sarı kırmızılılar İstanbul’daki ilk toplanmasını 15 Ağustos Perşembe günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacak. 21 Ağustos’a kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek ekip, 22 Ağustos Perşembe günü yurt dışı kampı için İtalya’nın Bormio komününe hareket edecek. 31 Ağustos’a kadar çalışmalarını İtalya’da sürdürecek Galatasaray Doğa Sigorta, burada 24 Ağustos’ta AS Monaco, 28 Ağustos’ta Pallacanestro Varese ve 30 Ağustos’ta Lugano Basket ile olmak üzere üç hazırlık maçı oynayacak.

Sarı kırmızılılar 31 Ağustos’ta İstanbul’a dönecek. 2 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka Tekfen ile İstanbul’da bir hazırlık karşılaşması gerçekleştirilecek. Takımımız 5-6-7 Eylül tarihlerinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece’nin düzenlediği Lake Cup’a katılacak. Galatasaray Doğa Sigorta 5 Eylül Perşembe günü Büyükçekmece ile, 7 Eylül Cumartesi günü ise Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, 11 Eylül Çarşamba günü Gloria Cup için Antalya’ya hareket edecek. B grubunda Anadolu Efes ve Zalgiris Kaunas ile eşleşen sarı kırmızılılar, 12 Eylül Perşembe günü saat 20:00’da Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak. 13 Eylül Cuma günü saat 20:00’da ise rakipleri Anadolu Efes olacak. Sıralamalara bağlı olarak A ve B grubu takımları turnuvanın son günü olan 15 Eylül Pazar günü birbirleriyle eşleşecek ve turnuvayı tamamlayacaklar. Turnuvadaki tüm maçlar TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Gloria Cup’ın ardından İstanbul’a dönecek temsilcimiz 18-21 Eylül tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek TÜBAD Turnuvası’na katılacak. Turnuvaya Beşiktaş Sompo Sigorta, Türk Telekom ve Teksüt Bandırma da katılacak. Turnuvanın maç takvimi daha sonra belli olacak. Bu turnuvanın ardından Galatasaray Doğa Sigorta, Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …