Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Venezia Chappell’i Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da İtalya şampiyonu olarak yer alan ve temsilcilerimizden Tofaş’ın rakiplerinden olan Venezia tanıdık bir skoreri kadrosuna kattığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Brindisi‘de forma giyen eski Banvitli Jeremy Chappell ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

1.91 boyunda olan 1987 doğumlu tecrübeli skorer geçtiğimiz sezon Serie A’da 33 maçta ortalama 31.4 dakika süre alırken 12.8 sayı, %37.1 3sayı, 5.1 ribaund, 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Ülkemizde Banvit foması da giyen Chappell ayrıca Avtodor, Cantu formalarıyla da mücadele etmişti. Etkili dış şutlarının yanı sıra her iki pota altında da ribaundlarda sergilediği savaşçı kimlik ve tam saha basketbolunda atletizmi ve güçlü fiziği ile oluşturduğu tehdit ile Venezia’ya Eurocup seviyesinde güç ve tecrübe katacaktır. Tecrübesi ve güçlü fiziği ile savunmada da takımına katkı veren, takım savunmasında sırıtmayan bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …