Güncel Haberler

Valencia Marinkovic ile İlgileniyor

Euroleague‘in yeni takımlarından biri olan Valencia, keskin nişancısı Thomas’ın yerini genç bir yıldız ile doldurmaya hazırlanıyor.

Yarasalar Matt Thomas’ı son NBA şampiyonu Raptors’a kaptırmıştı ve onun yerini Partizan‘da her geçen gün daha fazla adından söz ettiren genç yıldız Vanja Marinkovic ile doldurmaya hazırlanıyor. İspanyol ekibi Sırp oyuncuyu kadrosuna katmak için kulübü Partizan’a serbest kalma bedeli olarak 200.000 Euro ödeyecek. Genç yıldız ile daha önce Olympiakos ile Unicaja Malaga da ilgilenmiş ancak teklif aşamasına gelinmemişti.

22 yaşında olan 1.99 boyundaki Marinkovic, Eurocup’da yer aldığı 16 maçta 12.4 sayı, %35.6 3sayı, 2.3 ribaund, 2.3 asist ile mücadele etmiş ve koç Trinchieri yönetiminde gelişimini ivmelendirmişti. Özellikle 3 sayı gerisinden çok önemli bir tehdit olan Marinkovic, artık sadece bir cezalandırıcı değil, dribbling üstünden de şut atabildiği gibi doğru tercihlerle potaya gidebilen ve takım arkadaşlarını da asistleyen bir isim haline geldi. Gelişimini bu şekilde sürdürürse komple bir skorer olmak için yolu açık. Euroleague sahnesine ilk adımını atmak için de Valencia en doğru takımlardan biri olacak onun için.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …