Güncel Haberler

Virtus Bologna’da Patron Çıldırdı! Yıldız Uzunu İkna Etmeye Çalışıyorlar

Transfer döneminde yıldız guard Teodosic’i Euroleague takımlarının elinden kaparak ses getiren koç Djordjevic yönetimindeki Virtus Bologna bombalarının henüz bitmediğini gösterdi yeni gelen haberlerle.

İtalyan ekibi şimdi de yıldız bir uzunu transfer etmeye çalışacak. Real Madrid‘den ayrıldıktan sonra NBA’de istediği kontratı bulamayan Meksikalı uzun Gustavo Ayon‘a ciddi bir teklif götürdüler ve cevabını bekliyorlar tecrübeli uzunun.

İspanyol devinden ayrılmasının ve Avrupa’da kalmak istememesinin özel nedenlerden dolayı ülkesine ailesinin yanına dönmek olduğunu belirtmişti Ayon. Ancak görünen o ki NBA’den beklediği bir teklifi alamadı ve tekrar Avrupa’ya dönem ihtimali her geçen gün artıyor. Bakalım Bologna Teodosic ile Ayon’u buluşturup Eurocup’da final oynayarak 2020-21 sezonunda Euroleague’de yer alma hedefini gerçekleştirebilecek mi.

1985 doğumlu olan 2.07 boyundaki tecrübeli uzun geçtiğimiz sezon Euroleague’de 7.2 sayı, 5.8 ribaund, 2.3 asist ve Liga Endesa’da ise 8.3 sayı, 6.0 ribaund, 2.9 asist ile katkı vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=ArwXyXTlI3w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …