Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe Berkay Candan’ı Açıkladı

Barış Hersek ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, aynı pozisyon için bir yerli hamlesi yaptı ve kulübün alt yapısından yetişten bir isim olan Berkay Candan‘ı kadrosuna kattı.

Son olarak Arel Üniversitesi Büyükçekmece forması giyen genç numara ile 2 yıllık sözleşme imzaladılar. Genç forvet ile koç Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka da ilgileniyordu.

2.05 metre boyunda olan 1993 doğumlu Berkay, Uştak’taki başarılı performansının ardından beklenen çıkışı gerçekleştirememişti ki geçen sezon Büyükçekmece’de 8 maçta ortalama 20.5 dakika gibi gayet iyi süreler bulmasına rağmen sadece 7.2 sayı, %36.0 3sayı, 3.8 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile sınırlı bir katkı vermişti.

İki forvet pozisyonunun arasına sıkışmış bir oyuncu Berkay. Daha çok şutları ile ön planda olmak istiyor ve pota altında ikili mücadeleyi çok sevmiyor, hal böyle olunca da uzun forvet oynayan bir oyuncu için ribaundlara katkısı da sınırlı oluyor. Euroleague’de süre alabileceğini düşünmüyorum. BSL’de ise savunma, enerji ve ribaundlar konusunda kendisini geliştirip koç Obradovic’in güvenini kazanmalı öncelikle…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …