Güncel Haberler

RESMİ: Darüşşafaka’nın Rakibi Badalona’dan Zisis Hamlesi

Uzun yılların ardından yeniden Avrupa sahnesine dönen ve Eurocup’da temsilcimiz Daçka ile aynı grupta yer alan İspanyol ekibi Joventut Badalona guard rotasyonuna tecrübeli bir ismi dahil etti.

Kariyeri boyunca oynadığı her takımda şampiyonluklara imza atmış, Yüzüklerin Efendisi lakaplı Yunan guard Nikos Zisis 2 yıl boyunca Badalona’nın başarısı için ter dökecek.

2012-13 sezonunda Bilbao forması ile boy gösterdiği İspanya’ya geri dönen Zisis, son 4 sezonunu Brose Bamberg‘de geçirmişti. 35 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu burada takım kaptanlığını üstlenirken 2 kez Alman ligi şampiyonluğu, 1 Super Kupa ve 1 lig kupası zaferlerini şahsi müzesine eklemişti. 17 sezon boyunca Euroleague’de mücadele eden Zisis Bamberg’den önce CSKA Moskova, Fenerbahçe ve Unics Kazan formalarını da giymiş 2008’de CSKA ile Euroleague şampiyonluğunu da tatmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …