Güncel Haberler

BOMBA: Barcelona Abrines’i Açıkladı!

Transfer döneminin flaş takımı Barcelona Lassa beklenen son transferini de açıkladı ve eski oyuncusu, NBA patentli Alex Abrines‘i kadrosuna kattı.

Son olarak Oklahoma City Thunder forması ile izlediğimiz Abrines eski takımına geri döndü ve 2+1 yıllık kontrata imza attı.

Son 3 sezonunu NBA’de Thunder forması ile geçiren 25 yaşındaki Abrines 174 maçta görev alırken ortalama 5.3 sayı üretmişti. Atletizmi, etkili dış şutları ve savunmadaki çalışkanlığı ile Euroleague seviyesinde Katalan ekibine önemli katkı vereceğini düşünüyorum. Elbette NBA’de geçirdiği dönemde Euroleague’deki üst düzey mücaleden uzak kaldı, aldığı süreler ve oynadığı maçlarda bu açıdan düşük seviyede maçlardı. Ancak basketbolu ne kadar özlediğini ve Barcelona’ya ne kadar bağlı bir isim olduğunu biliyoruz, bu nedenle mental olarak hazır bir Abrines izleyeceğimizi ve enerjisi, atletizmi ve yüzdeli üçlükleri ile Barcelona’ya değer katacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …