Güncel Haberler

Beşiktaş’ın İlgilendiği Hollins’e Euroleague Kancası!

Koç Pedoulakis ile yeniden yapılanmaya giden ve guard rotasyonunu güçlendirmek isteyen Panathinaikos‘un gündeminde yeni bir isim var.

Daha önce Rice’ı resmi olarak açıklayan ve Fredette transferini de yakında açıklaması beklenen Yeşiller, iki numara için de Alman ekibi Rasta Vechta‘da ses getiren bir sezon geçiren Austin Hollins var. Sizlere daha önce ilettiğim üzere skorer oyuncu ile temsilcimiz Beşiktaş da ilgileniyor.

2014’ten bu yana Avrupa’da oynayan 27 yaşındaki şutör guard, geride bıraktığımız sezon Vechta’nın yarı finale çıkarak yazdığı peri masalında 40 maçta görev almış ve 16.4 sayı, 2.6 ribaund, 1.8 asist ortalamaları ile mücadel etmişti. Atletizm, dış şut tehditi, açık alandaki etkinliği ile komple bir skorer diyebiliriz Hollins için ki savunmada da hiç fena iş çıkarmadı geride bıraktığımız sezon. Ancak henüz ciddi bir takımda hiç tecrübesi yok ve Euroleague BBL’den çok daha sert zaman zaman çok daha fazla yarı saha oyununa yatkın bir lig. Bu nedenle Hollins’in mevcut özellikleri ile yarı saha basketbolunda ne yapacağını ve çok daha sert savunmalara karşı ayakta kalıp kalamayacağı büyük soru işaretleri ama mevcut yetenekleri ile bu riske değebileceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …