Güncel Haberler

RESMİ: Euroleague’in Yeni Takımı Zenit’te 2 Ayrılık

Euroleague‘e özel davetiyle katılan takımlardan biri olan Rus ekibi Zenit‘te koç Plaza’nın yeni sezon planlarında yer almayan 2 isimle yollar ayrıldı.

Guard rotasyonundaki 2 isim Sean Armand ve Gal Mekel ile yollar ayrıldı.

1.96 boyunda olan 1991 doğumlu Armand hatırlayacağınız üzere ülkemizde son olarak Gaziantep forması da giymişti. Sakatlıklarla boğuştuğu geçtiğimiz sezon ise Zenit ile Eurocup’da 6 maçta ortalama 4.7 sayı, 2.2 asist istatistikleri ve VTB’de ise 7.8 sayı, 2.4 ribaund, 2.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

1.90 boyunda olan 1988 doğumlu İsrailli oyun kurucu ise Eurocup’da yer aldığı 7 maçta 7.7 sayı, 2.6 ribaund, 6.6 asist ve VTB’de 20 maçta 7.4 sayı, 1.8 ribaund, 4.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

İki isminde Eurocup ve Şampiyonlar Ligi’nde yer alan temsilcilerimiz tarafından değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle Arman bu seviyelerde halen ciddi şekilde katkı verebilecek bir skorer.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …