Güncel Haberler

RESMİ: Telekom’un Rakibi Strasbourg Eski Oyuncusunu Transfer Etti

Temsilcimiz Türk Telekom‘un Şampiyonlar Ligi‘ndeki rakiplerinden Fransız ekibi Strasbourg eski oyuncusunu tekrar transfer etti.

2018 yılında Fransa Kupası’nı kazanan kadronun önemli bir parçası olan ve geçtiğimiz sezon Limoges‘da forma giyen Damien Inglis yeni sezonda Strasbourg’a döndü.

2.04 boyunda olan 1995 doğumlu Fransız 4 numara Limoges ile JeepElite Pro A’da 16 maçta ortalama 6.1 sayı, %37.0 3sayı, 4.0 ribaund, 2.4 asist ortalamaları ile oynarken Eurocup’da ise 15 maçta ortalama 5.3 sayı, %28.6 3sayı, 3.9 ribaund, 2.3 asit istatistikleri ile mücadele etmişti. Atletik özellikleri, şut tehditi ve açık alandaki etkinliği ile koç Collet’nin sisteminde tekrar önemli parçalardan biri haline gelecektir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …