Güncel Haberler

RESMİ: Jenkins Kızıl Yıldız’a Döndü

Adriyatik Lig şampiyonu olarak tekrar Euroleague‘e dönen Kızıl Yıldız, eksi oyuncularını kadroya katmaya devam ediyor. Kuzmic’den sonra sizlere detaylarını daha önce ilettiğim bir transferi daha resmi olarak açıkladılar.

Sırp pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı Charles Jenkins ile 2 yıllık kontrat imzaladılar.

Daha önce kırmızı beyazlı forma ile Euroleague’de de başarılı performanslar sergileyen ve Belgrad’daki taraftarların kalbinde ayrı bir yeri olan tecrübeli guard 2 yıl aradan sonra geri dönmüş oldu.

1.91 boyundaki 1989 doğumlu guard mücadeleci kimliği, savunmadaki etkinliği ve deliciliği ile her eve lazım bir oyuncu. Khimki forması ile dış şutlarda da %42.0 gibi güzel bir yüzdeyle oynayan Jenkins, Euroleague sahnesinde kesinlikle takıma değer katacak isimlerden biri olacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …