Güncel Haberler

RESMİ: EuroCup’ın Yeni Takımı Venezia’dan İlk Hamle

İtalya Lega Basket Serie A‘da şampiyonluğa ulaşan uzun yılların ardından Şampiyonlar Ligi yerine 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Venezia, dış transferde ilk hamlesini yaptı.

Arjantin ve İtalyan pasaportu bulunan Ariel Filloy 2 sezon Avellino‘da geçirdikten sonra eski takımı Venezia’ya geri döndü. 1.90 boyunda olan 1987 doğumlu tecrübeli guard Venezia’nın 2016-17 sezonunda ulaştığı şampiyonlukta da önemli pay sahibi olan isimlerden biriydi.

Koç Sacchetti’nin 31 Ağustos’ta başlayacak Dünya Kupası için İtalya’nın 24 kişilik aday kadrosuna da çağırdığı Filoy, Şampiyonlar Ligi’nde 14 maçta 9.2 sayı, %35.8 3sayı, 3.9 ribaund, 3.3 asist, Serie A’da ise 32 maçta, 8.7 sayı, %31.0 3sayı, 3.8 ribaund, 4.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. El yakan toplardaki soğukkanlılığı, lider özellikleri ve topa yaptığı etkili baskı ile çok yönlü bir guard Filloy. Tecrübesi ile Venezia’ya Eurocup seviyesinde değer katacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …