Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakibi Zaragoza’dan Arjantinli Forvet Takviyesi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Beşiktaş SJ ile aynı grupta yer alan İspanyol ekibi Zaragoza Arjantinli forvet Nicolas Brussino ile anlaştı.

Geride bıraktığımız sezonu Tenerife‘de geçiren NBA tecrübesi de bulunan Arjantinli forvet ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladılar.

2.02 boyunda olan 1993 doğumlu Brussino Tenerife forması ile Liga Endesa’da 34 maçta ortalama 16.7 dakika süre alırken 6.4 sayı, %40.4 3sayı, 2.1 ribaund, 1.2 asist istatitikleri ile mücadele etmişti. Şampiyonlar Ligi’nde ise 29 maçta 20.0 dakika süre alırken 9.1 sayı, %44.7 3sayı, 3.5 ribaund ve 1.7 asist ile katkı vermişti. Atletik özellikleri, birden fazla pozisyonu savunabilmesi ve etkili dış şutları ile önemli bir görev adamı olacaktır Şampiyonlar Ligi seviyesinde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …