Güncel Haberler

Wanamaker Celtics’de Kalıyor

Euroleague takımlarının özellikle yakından takip ettiği NBA piyasasındaki serbest oyunculardan biri olan Brad Wanamaker takımında kalıyor.

Wanamaker Boston Celtics ile bir sezon daha yola devam edecek. Böylelikle Olimpia Milano ve Maccabi Tel Aviv’in oyun kurucu listelerinin başında olan ismi değiştirmeleri gerekecek.

29 yaşında olan 1.93 boyundaki Wanamaker geçen sezon sadece 39 maçta ortalama sadece 9.5 dakika forma giyebilmiş ve 3.9 sayı, 1.6 asist istatistikleri ile beklentilerin altında kalmıştı. NBA konusunda bu kadar ısrarcı olması ile bence kariyerine zarar veriyor. Avrupa’ya dönüp kariyerini bir yıldız olarak tamamlayabilirdi ki yükselen Avrupa piyasasında alacağı kontratın da NBA’de alacağı minimum kontratlardan daha iyi olacağı bir gerçek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …