Güncel Haberler

Shelton Bandırma İhtisas (Banvit) ile Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon özellikle koç Hakan Demir’in göreve gelmesiyle ivme kazanan Bandırma İhtisas, takımın önemli isimlerinden birini kadroda tutma konusunda önemli ilerleme kaydetti.

Sezona Minsk’de başlayan D.J. Shelton, Bandırma ekibine katıldıktan sonra BSL’de 23 maçta ortalama 28 dakika süre alırken 13.0 sayı, %40.4 3sayı, 6.2 ribaund, 1.2 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 25.2 dakikada 11.6 sayı, %30.6 3sayı, 5.2 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

4 numarada görev alan Shelton atletik özelliklerinin yanı sıra dış şut tehditine de sahip olması ve ribaundlardaki savaşçı kimliği ile koç Demir’in en önemli kozlarından biriydi. 28 yaşında olan 2.08 boyundaki forvet gelecek sezon da tecrübesi ile Bandırma İhtisas’ın değerli parçalarından biri olacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …