Güncel Haberler

Karşıyaka Morgan ile İmza Aşamasına Geldi

Koç Sarıca’yı tekrar takımın başına getirerek özellikle Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde eski günlerine geri dönmek isteyen Pınar Karşıyaka pota altına önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Banvit forması ile sergilediği istikrarlı performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli uzun Jordan Morgan Basketfaul’ün haberine göre İzmir temsilcisi ile imza aşamasına geldi.

2.04 boyunda olan 1991 doğumlu Morgan, BSL’de 28 maçta 27 dk, 13.6 sayı, 7.5 ribaund, 1.5 ribaund, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 15.0 sayı, 7.6 ribaund, 1.1 asist ortalamaları tutturdu. Çabuk ayakları, orta mesafe tehditi ve alçak posttaki savaşçı kimliği ile her eve lazım üst düzey bir profesyonel Morgan. Koç Sarıca’nın yeni Karşıyaka’sında hem 4 hem de 5 numarada süre alabilir ama daha çok 5 numarada tam saha basketbolunda onu kullanmak isteyeceğini düşünüyorum koç Sarıca’nın. Özetle mevcut özellikleri ile Pınar Karşıyaka taraftarının kalbini fethedebilecek doğru bir hamle olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …