Güncel Haberler

Golden State Durant’in Yerini Doldurmakta Gecikmedi

Durant beklendiği gibi serbest kalmış ve potansiyel hedeflerinden biri olan Nets’e imza atmıştı. Golden State Warriors da onun yerini doldurmakta geç kalmadı.

Warriors da Durant’in gittiği Brooklyn Nets‘in gözden çıkardığı D’Angelo Russell‘ı kadrosuna kattı. Yıldız guard 4 yıl için toplam 117 milyon dolar kazanacak.

Solak guard geride bıraktığımız sezon genç Nets kadrosuna çok iyi liderlik etmiş ve bir çok maçta adeta takımını tek başına sırtlayarak sürpriz sonuçların mimarı olmuştu. 1996 doğumlu olan 1.96 boyundaki yıldız guard 86 maçta görev aldığı sezonu 21.0 sayı, %36.6 3sayı, 3.9 ribaund, 6.8 asist gibi dikkat çekici istatistiklerle tamamlamıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=GNm4mS-jTKI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …