Güncel Haberler

FLAŞ: Nets İki Yıldıza Birden İmza Attırıyor!

NBA Serbest oyuncu piyasasında son yılların en önemli dönemlerinden birine gireceğiz ve bu dönemde Brooklyn Nets‘in iki yıldız isme birden imza attırması bekleniyor.

Siyah beyazlıların Kevin Durant‘e 4 yıl 164 milyon dolar ve Kyrie Irving‘e ise 4 yıl 141 milyon dolarlık kontratlara imza attırması bekleniyor.

2.06 boyunda olan 1988 doğumlu olan Durant geçirdiği aşil tendonu sakatlığından dolayı önümüzdeki sezonu büyük olasılıkla boş geçirecek. 1.90 boyunda olan 1992 doğumlu Irving’in ise Lakers ile anlaşması bekleniyordu ama Nets’in daha cömert bir teklif önermesi ve Durant’in varlığı yıldız guardı cezbetmiş durumda.

Nets’in bu hamlelerle birlikte önümüzdeki sezon olmasa da bir sonraki sezonlarda doğu konferansını zirvesinde yer alacağını tahmin etmek için herhalde müneccim olmaya gerek yok. Bakalım bu 2 süper yıldızın yanına nasıl bir kadro kuracaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …