Güncel Haberler

FLAŞ: Fenerbahçe Fransız Yıldız İçin Devrede

Fenerbahçe Beko Yunan guard Kostas Sloukas ile yeniden anlaştıktan sonra şimdi de Fransız yıldızın peşine düştü!

beIN Sports’un haberine göre sarı lacivertliler CSKA Moskova’dan ayrılan Nando De Colo‘ya resmi tekliflerini sundular ve yıldız oyuncunun cevabını bekliyorlar. Çünkü Fransız guard önceliğinin NBA olduğunu net olarak belirtmişti, hakları da son şampiyon Toronto Raptors‘un elinde. Diğer taraftan Real Madrid ve Valencia da ciddi şekilde ilgileniyor De Colo ile, yani Fenerbahçe’nin NBA dışında da ciddi rakipleri olacak.

1.97 boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli guard daha önce 2012-14 yılları arasında NBA tecrübesi yaşamış, ilk 1.5 yıl San Antonio Spurs’de forma giydikten sonra son yarın sezonunu ise Toronto Raptors forması altında geçirmişti. Geçirdiği bu 1.5 yıl boyunca 119 maçta süre alırken 3.8 sayı, 1.8 ribaund, 1.7 asist istatistikleri tutturmuştu.

Elbette De Colo Avrupa’da kalırsa tıpkı CSKA’da olduğu gibi gideceği takıma seviye atlatır ve şampiyonluk yolunda bir adım öne geçirir. Bu nedenle de elbette Fenerbahçe’nin Real ile Velencia’yı ekarte edip bu transferi bitirmesi çok ama çok önemli olacak yeni sezon öncesi.

https://youtu.be/H2cNcqgm2lw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …