Güncel Haberler

Anadolu Efes Anderson’ın Kontratını da Uzattı

Euroleague‘de final oynayan ve Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes koç Ataman’ın da daha önce açıkladığı üzere neredeyse tüm yabancı oyuncularını takımda tutma kararını gerçeğe dönüştürmek üzere.

Daha önce Simon, Micic ve Dunston ile kontrat yenileyen, Larkin ile Pleiss’dan cevap bekleyen ve Motum ile yollarını ayıran Anadolu Efes’de Moerman’ın kontratı devam ediyor bildiğiniz üzere. Beaubois’nın durumu ise netleşmedi henüz. Son hamleyle de James Anderson‘ın kontratını 1 yıl daha uzattılar, resmi açıklamanın yakında gelmesi bekleniyor.

1989 doğumlu olan 1.98 boyundaki tecrübeli forvet aslında geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldı. Bir kaç maç hariç pek ortalarda görünmese de özellikle Euroleague’de işin savunma ve ceza atışları konusunda koç Ataman’ın önemli bench silahlarından biri olmuştu. BSL’de ise 5 yabancı sınırından dolayı bu sezon olduğu gibi gelecek sezon da fazla şans bulabileceğini düşünmüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …