Güncel Haberler

Olympiakos Fransız Uzun ile İlgileniyor

Sırp uzun Milutinov ile yakında kontrat yenilemesi beklenen Olympiakos alternatif uzun için de arayışlarını sürdürüyor.

Listelerine aldıkları son isim ise Fransız uzun Mathias Lessort oldu. Henüz somut bir gelişme yok ama ilerleyen günlerde Milutinov’u takımda tuttuktan sonra bir hamle yapmaları bekleniyor.

Fransız uzun ile Asvel Villeurbanne ve Maccabi Tel Aviv de ilgileniyor.

23 yaşında olan 2.06 boyundaki Lessort bu sezon Eurocup’da 11.0 sayı, 5.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Henüz tam olarak olgunlaşamamış olsa da atletik özellikleri ve enerjisi ile iki pota altında da önemli bir silah olma yolunda ilerliyor. Ayrıca bir önceki sezon Kızıl Yıldız forması ile Euroleague tecrübesi de edinmişti. Bu arada hem Anadolu Efes hem de Fenerbahçe için alternatif uzun arayışları konusunda mutlaka düşünmesi gereken bir opsiyon Lessort.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …