Güncel Haberler

Baskonia Sezonun Flaş Uzunu Justiz’i Radarına Aldı

Voigtmann’ı kaybeden ve önümüzdeki sezon için pota altına takviye yapmak isteyen Baskonia, sezonun flaş uzunlarından biri olan Javier Justiz’i gündemine aldı.

Zaragoza ile Liga Endesa’da play-off ilk turunda Baskonia’yı eleyerek yarı finale çıkan Kübalı uzun performansı ile dikkatleri üstüne çıkmıştı.

2.10 boyunda olan 1992 doğumlu Justiz sezonu 6.9 sayı, 4.3 ribaund ile tamamlamıştı. Atletik özellikleri ve güçlü fiziği ile bu sezon Zaragoza’nın en güvendiği pota altı silahlarından biriydi. Euroleague seviyesinde alternatif uzun olarak iyi katkı verebilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …