Güncel Haberler

Venezia İtalya Serie A’da Şampiyonluğa Ulaştı!

2018-19 İtalya Lega Basket Serie A‘da Sassari‘yi evindeki son maçta 87-61 yenen ve seriyi de 4-3 ile geçen Venezia şampiyonluğa ulaştı.

2017 yılında da şampiyonluğa ulaşmış olan Venezia böylelikle kulüp tarihindeki 4.şampiyonluğu da kazanmış oldu.

İlk yarıyı 40-36 önde tamamlayan Venezia, ikinci yarıda ise oynadığı dominant basketbolla tam anlamıyla ezdi geçti Sassari’yi. Üçüncü çeyrekte 30-17’lik skorla rakibinin tüm direncini kırdı.

Venezia’da Mike Bramos 22 sayı, 6 ribaund ile ön plana çıkarken, Marquez Haynes de 21 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Sassari’de ise RaShawn Thomas 16 sayı, 7 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Tofaş’ın Rakiplerinden Derthona, Obasohan’ı Kadrosuna Kattı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta yer alan İtalya Lega Basket Serie A …