Güncel Haberler

Valencia Genç Sloven Forveti Gündemine Aldı

Önümüzdeki sezon Euroleague‘de mücadele edecek Valencia, iddialı bir kadro kurarak bu şansı iyi değerlendirmek istiyor.

Takımın önemli silahlarından Aaron Doornekamp’ın geleceği henüz netleşmedi ve takımdan ayrılması gündemde. Bu nedenle Yarasalar da B planını hazırlamış durumda. Burgos forması ile iyi bir sezon geçiren genç Sloven forvet Vlatko Cancar‘ı gündemlerine aldılar.

2.01 boyunda olan 22 yaşındaki forvet, Liga Endesa’daki ilk sezonunda Burgos forması ile 10.0 sayı, 3.7 ribaund istatistikleri yakalamış ve bu seviye için hazır olduğunu göstermişti. Sadece ligin değil Avrupa’nın da en yetenekli ve çok yönlü forvetlerinden biri olan Sloven oyuncu 2017 Draft’ında Denver Nuggets tarafından 2.tur 49.sıradan da seçilmiş bir isim.

Henüz Euroleague seviyesi için hazır değil Cancar, özellikle savunma sertliği ve ribaundlardaki katkısı açısından yeterli değil. Ancak alternatif bir oyuncu olarak forvet pozisyonunu yedeklemesi için kesinlikle düşünülmesi gereken, gelecek vaadeden bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …