Güncel Haberler

Ataman: “Galatasaray taraftarları, aynen Anadolu Efes taraftarı gibi bütün sezon boyunca destek verdiler bana.”

21 Haziran Cuma (yarın) oynanacak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi 7. ve son maçı öncesi Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman Hürriyet’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Türkiye’de az rastlanacak nitelikte bir maç olacak. İki takım da Avrupa’nın bu sezon flaş takımları oldular. İki takım da birbirine denk. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe ile kendi sahamızda 5 maç yaptık. 4’ünü kazandık. Yarın da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Bu sezonun flaş takımıyız. Fenerbahçe’yi, Final Four’da yarı finalde yenip final oynadık. Anadolu Efes 10 yıldır şampiyon olamıyor. 2009 yılında ben antrenörken şampiyon olmuştuk. Hasrete son vermek istiyoruz.”

“Galatasaray taraftarları, aynen Anadolu Efes taraftarı gibi bütün sezon boyunca destek verdiler bana. Gerek salonda, gerek kamuoyunda… Yarın da bu desteği EuroLeague’de olduğu gibi hissedeceğim ben. Geçmişte yanlış anlaşılmalardan dolayı bazı tatsızlıklar oldu. Buna en çok üzülenlerin başında da ben geliyorum. Ama şunu da biliyorum ki, UltrAslan’ın da, benim Türkiye’de ve Avrupa’da başarılı olmamı gönülden istiyorlar. Çünkü biz geçmişte birlikte çok güzel anılarımız, başarılarımız oldu.”

“Sadece bugün değil, tüm EuroLeague sezonu boyunca bana gönülden destek verdiler. Yarın da tüm Anadolu Efeslileri, Galatasaraylıları, UltrAslan’ı, tüm dostlarımı yarın yanımda görmek istiyorum. UltrAslan, Galatasaray’ın ayrılmaz bir parçası. Geçmişte yaşadığımız tatsızlıklardan ben çok üzüldüm. Onların da aynı duygular içinde olduğunu hissediyorum. Ayrıca Galatasaray ile oynadığımız yarı final serisi son maçında tüm salonun beni alkışlaması benim için çok önemli bir olaydı. Rakip takım taraftarının bir antrenörü alkışlaması Türkiye’de az rastlanır bir durum. Ondan beri de ben bu konuda çok müsterihim, mutluyum. Onlara teşekkür ediyorum.”

Bu açıklamaların basına düşmesinin ardından UltrAslan da tecrübeli koçu destekleyici bir paylaşımda bulundu topluluğun sosya medya hesabından.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …