Güncel Haberler

Real Madrid Nefes Kesen Maçı Kazandı ve Finalde 2-0 Öne Geçti

İspanya Liga Endesa final serisi 2.maçında Real Madrid WiZink Center’da konuk ettiği ezeli rakibi Barcelona Lassa‘yı Jaycee Carroll‘ın son saniye üçlüğü ile 81-80 yenerek seride de 2-0 öne geçerek önemli bir avantaj yakaladı.

Hücumda çok kötü bir başlangıç yapan Real, beceriksizliğinin yanı sıra Barça’nın da sert savunmasını geçemedi ve ilk çeyreği 11-17 geride kapattı. İkinci çeyrekte biraz daha toparlanan Real, Carroll liderliğinde maçtan kopmadı. İkinci yarıda da Carroll’a Llull ve Tavares de eşlik edince hücumda da kendine gelen Real Madrid maça ortak oldu. Son çeyrekte özellikle hücumda mükemmele yakın oynayan koç Laso’nun öğrencileri tam 28 sayı bularak son saniyede Llull’un asistiyle Carroll’dan gelen üçlükle maçı 81-80 kazanmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Real Madrid’de maçı kazandıran üçlüğün de sahibi olan Jaycee Carroll 25 sayı, 2 ribaund ile yıldızlaşırken Sergio Llull da 13 sayı, 5 asist ile ona en iyi destek olan isimdi.

Barcelona’da ise Thomas Heurtel 30 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile takımını sırtlarken Victor Claver 12 sayı, 5 ribaund ve Pierre Oriola 12 sayı, 6 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Bayern Deplasmanında Hata Yapmadı

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu FC Bayern Munich karşısında hata …