Güncel Haberler

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy’dan Sert Açıklamalar Geldi!

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, düzenlediği basın toplantısında Anadolu Efes cephesi ve Ergin Ataman‘ı hedef alırken, Türkiye Basketbol Federasyonu’na da sert eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe adına Özsoy, dün akşam Sinan Erdem’de oynanan Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko maçı ile ilgili açıklamalar yaptı. İtalyan oyuncuları Gigi Datome’un hastaneye sevki için ambulans tahsis edilmediğini ileri sürerken Anadolu Efes koçu Ergin Ataman’ı çok sert ifadelerle hedef aldı. Özsoy, Başkan Ali Koç’un, toplantıya yetişemediğini iletti ve açıklamalarına şöyle devam etti:

“Basketbolu basketbolculara bırakalım dedik ama geldiğimiz noktada bir şeyler söylemek kaçınılmaz oldu. Dün akşam yaşanan şeyler, insanlık dışı şeylerdi. Durum vahim”

“Bugün basketbolun güzelliklerini konuşmak en büyük dileğimizdi. Sessiz kalmamız bazı kesimler tarafından eleştirildi ama artık bazı şeyleri dillendirmek kaçınılmaz oldu”

“Anadolu Efes’in başantrenörü, Ali Koç’a azmettirici dedi ve federasyon buna bir şey yapmadı, kendi yanına kar kaldı. Bu zatın, Kızılyıldız ile büyük Karşıyaka camiası ile sorunları. Sporda görmediğimiz her şeyi bu zat ile gördük.”

“Bu zata dışarıda biri bir şey yapsa, Ali Koç azmettirici dedi diye bu durumdan Ali Koç zarar görür mü görmez mi? Efes koçu Ergin Ataman’dır. Kendisi arsızlığı sermaye edinmiş bir üslupla konuşuyor ama ne federasyon ne medya kendisine yaptırım uygulamıyor.”

“Başarısızlığa kılıf aramıyoruz. Anadolu Efes’i iki maçta da yeneceğiz ve şampiyon olacağız! Öncelikle bu da bilinsin.”

“Gözlemci ve hakemlerin de düzenlenmesi gerekiyor. Fenerbahçe seyircisini kimse provake etmemelidir. Taraftar, ‘Ne diyeyim?’ diye düşünüyor. Herkes ceza almaktan çekiniyor. Daha önce taraftarların taraftarlara küfürünü gördük. Ancak İspanya’daki gibi bir olay görmedik.”

“Anadolu Efes oyuncularının eşlerinin yaptıkları kabul edilemez. Dans adı altında yaptıklarını kabul edemeyiz. Ambulans olayı bu durumun ciddiyetini, öfkenin kin ve nefrete dönüştüğünü ortaya koymuştur.”

“Ortaya fitne fesat sokup sonra sahaya kulaklıkla çıkmak, üstüne hiçbir şekilde uyarılmamak olacak iş değil. Söyleyeceğim o kadar çok şey var ki ben söylemeye utanıyorum.”

“Ergin Ataman’ın problemi kendisiyle. Bundan besleniyor, böyle olduğunu bildiğimiz için sustuk. İyi koç, doğru insan örneği Zeljko Obradovic’tir.”

“Travma geçiriyor diye MR’a girmesi gereken oyuncunun aciliyetini sizlere bırakıyorum! Bizim salonumuzda 3 ambulans var. Burada odaklanılması gereken candır. Anadolu Efes öyle demiş bilmem ne… Onların yaptığı başından beri kabul edilemez.”

“Yarın Ergin Ataman tıpış tıpış gelecek ve maçını oynayıp gidecek. Taraftar ‘Fenerbahçe sen çok yaşa’ diye bağırsın.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …