Güncel Haberler

Maccabi Yıldız Guardı Çin’den Getirebilir!

Çin Ligi’nde mevzuatta bir değişikliğe gidilmesi bekleniyor ve bu durum bir çok yıldız oyuncunun tekrar Avurupa ya da NBA piyasısına yönelmelerini sağlayacak gibi duruyor.

İşte bu gelişmelerin ardından Euroleague sahnesinde yıldız isimler arasında yer almayı başarmış bir oyuncu, Malcolm Delaney, önümüzdeki sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Maccabi Tel Aviv‘e önerildi.

İsrail medyasında yer alan haberlere göre menajerler yıldız oyuncuyu 1 sezon için 2 milyon dolarlık bir kontrat karşılığında Maccabi Tel Aviv’e önerdiler. Guard rotasyonunda bir revizyona gitmeye hazırlanan İsrail ekibinin bu teklifi değerlendirmesi bekleniyor. Diğer taraftan eğer Larkin ile anlaşamazsa Anadolu Efes’in ve Ennis ile opsiyonunu kullanmayı düşünmeyen Fenerbahçe’nin de bu kez Delaney’i ellerinden kaçırmayıp birinden birinin ikna edebilmesini umuyorum…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …