Güncel Haberler

Maccabi Fransız Forvet ile İlgileniyor

Önümüzdeki sezon koç Sfairopoulos liderliğinde iddialı bir kadro kurmak isteyen Maccabi Tel Aviv transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet rotasyonu konusunda listelerinin başında olan isim ise son olarak Olympiakos forması ile izlediğimiz Fransız milli oyuncu Axel Toupane.

Toupane bir önceki sezon Zalgiris’in yazdığı peri masalında önemli parçalardan biriydi ancak bu sezon büyük umutlarla geldiği Olympiakos’da beklentilerin altında kaldı ve sezon bitmeden de serbest bırakıldı zaten.

1.97 boyunda olan 26 yaşındaki Toupane Euroleague sahnesinde sadece 4.8 sayı ve 1.2 ribaund ile katkı verebilmiş, koç Blatt’ın rotasyonunda son sıralara gerilemişti. Kariyerini tekrar toparlayabilmek için daha fazla süre alabileceği ve kendini gösterebileceği bir Euroleague takımına transfer olmak istiyor ki savunma özellikleri ön planda bir forvet için koç Sfairopoulos’un Maccabi’si onun için en doğru adreslerden biri olacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …