Güncel Haberler

Panathinaikos Tunus Milli Takımının Tecrübeli Guardının Peşinde

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde Büyükçekmece ve Beşiktaş formaları da giymiş olan Birleşik Amerikalı guard Michael Roll transferde bir çok Euroleague takımının gündemini meşgul edecek gibi görünüyor. Çünkü Maccabi Tel Aviv ile kontratı sona eriyor bu yaz.

Devşirme olarak Tunus milli takımının da formasını giyen Roll ile en çok ilgilenen takım ise Panathinaikos oldu şuana kadar. Oyuncunun Maccabi ile yapmaya devam ettiği kontrol yenileme görüşmelerinin ardından geleceği hakkında karar vermesi bekleniyor.

32 yaşındaki Roll, İsrail ekibinde ikinci sezonunu geride bırakmaya hazırlanıyor ve şu ana kadar 9,1 sayı, 2,7 asist ve 2,2 ribaund ortalamalarıyla oynarken %40,7 ile üçlük attı.

30 Mayıs Perşembe günü Roll ve Maccabi, Hapoel Tel Aviv’i 3-0 ile süpürdükten sonra İsrail’de Final Four’a yükseldi.

https://www.youtube.com/watch?v=xt-9u2zNSfw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …