Güncel Haberler

Valencia Büyük Oynamak İstiyor!

Bu sezon 7DAYS EuroCup şampiyonu olarak tekrar Turkish Airlines Euroleague‘de yer almaya hak kazanan Yarasalar lakaplı İspanyol ekibi Valencia guard rotasyonuna en az bir yıldız katmak istiyor.

Valencia bu yaz kontratı sona erecek olan 3 guardı gündemine aldı; Nando De Colo, Thomas Heurtel ve Nicolas Laprovittola. Bu isimlerden en az birini kadrolarına katmak istiyorlar.

Laprovittola ive De Colo ile Real Madrid ile de yakından ilgileniyor, bu nedenle işleri kolay olmayacak. Diğer taraftan Barcelona’nın yerine hamle yapmak istediği ve kontrat yenileme ihtimalinin azaldığı Heurtel daha gerçekçi bir hedef olarak görünüyor.

Tabi unutmamak lazım ki De Colo’nun İspanya hakları Valencia’nın elinde bulunuyor. Yani Real Madrid bu yaz serbest kalacak Fransız yıldızla anlaşmak istiyorsa Valencia’ya bonservis ödemek zorunda kalacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …