Güncel Haberler

SON DAKİKA: Anadolu Efes Larkin İle Anlaştı!

Sezonun ikinci yarısı ile birlikte müthiş bir ivme yakalayan ve bir çok maçta Anadolu Efes‘i neredeyse tek başına taşıyarak takımın Turkish Airlines Euroleague‘de final oynamasını sağlayan Shane Larkin yeni bir kontrat üzerinde lacivert beyazlılarla prensip anlaşmasına vardı.

Anlaşmadaki en önemli şart ise yıldız oyuncunun Temmuz ortasına kadar NBA’den gelecek teklifleri değerlendirebilecek olması yani NBA çıkışının bulunması. Anadolu Efes bu şartı kabul etmiş durumda.

Larkin’in 2 yıllık olacak bu yeni kontrattan toplamda 5 milyon doların üstünde bir kazanç elde edeceği de gelen haberler arasında.

Anadolu Efes bildiğiniz üzere daha önce Bryant Dunston, Krunoslav Simon, Vasilije Micic ve koç Ergin Ataman ile de 2 yıllık yeni kontratlara imza attığını resmi olarak duyurmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …