Güncel Haberler

Toronto Deplasmanda Milwaukee’yi Yenip Seride Öne Geçti!

Milwaukee Bucks‘ı deplasmanda 99-105 mağlup eden Toronto Raptors, Doğu Konferansı final serisinde 3-2 öne geçti.

Serinin altıncı maçı, 26 Mayıs’ta Toronto’da oynanacak. Raptors kazanması halinde NBA finaline yükselecek. Bucks galibiyetinde ise seride durum 3-3’e gelecek ve final yolcusu yedinci maç sonunda belli olacak.

NBA Doğu Konferansı Final serisi beşinci maçında Milwaukee Bucks, sahasında Toronto Raptors’ı konuk etti.

Serinin ilk iki maçını kaybettikten sonra 2-0 geriye düşmesine rağmen durumu eşitleyen Raptors, Bucks deplasmanından 99-105 galip ayrılarak seride durumu 3-2’ye getirdi ve avantajı kaptı. İlk çeyrek 31-22 Bucks üstünlüğüyle geçerken Raptors, ikinci çeyrek sonunda farkı üç sayıya kadar indirdi ve ilk devre 49-46 Milwaukee Bucks üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte iki taraf da 26 sayı bulurken son çeyreğe 75-72’lik Bucks üstünlüğüyle gidildi. Son periyotta sazı eline alan Raptors, bu bölümde 33 sayı bulurken Bucks ise 24 sayıda kaldı. Bu sonucun ardından Raptors, Bucks deplasmanından 99-105 üstün ayrıldı ve seride 3-2 öne geçti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee Bucks’ta Ersan İlyasova 11 dakika süre alırken 1 asistle oynadı. Bucks’ın yıldız ismi Giannis Antetokounmpo 24 sayı attığı maçta 6 asist ve 6 ribaunt başarısı gösterirken 6 sayı, 10 asist, 10 ribaunt ile oynayan Khris Middleton ve 18 sayı, 11 ribaunt, 6 asistle oynayan Malcolm Brogdon double-double yaptı.

Galip gelen Raptors’ta ise Kawhi Leonard 35 sayı, 7 ribaunt, 9 asistle yıldızlaşırken 14 sayı, 13 ribaunt ve 2 asistle oynayan Pascal Siakam double-double yaptı.

https://youtu.be/IwGfeMrPYmw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …