Güncel Haberler

RESMİ: Anadolu Efes Savunma Bakanı Dunston ile 2 Yıllık Sözleşme Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague‘in en istikrarlı ve sert uzunlarından biri olan “Savunma Bakanı” lakaplı Bryant Dunston ile Anadolu Efes aralarındaki birlikteliği 2 yıl daha uzatmaya karar verdiler.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Anadolu Efes’te dördüncü sezonunu geçiren Dunston, 2020-21 sezonunun sonuna kadar Anadolu Efes forması giyerken, kombine sahibi taraftarlarımız başarılı oyuncumuzun müthiş smaç ve bloklarını canlı izlemeye devam edecek.

Turkish Airlines Euroleague’de bu sezon Anadolu Efes forması ile 36 karşılaşmada 26:05 dakika ortalama süre alan Dunston, maç başına 8,9 sayı, 4,9 ribaunt ve 1,3 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Bryant Dunston ayrıca maç başına 1,19 blok ile Euroelague’de 2018-19 sezonunu en çok blok yapan üçüncü oyuncu olarak tamamladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ise bu sezon 23 maça çıkan Dunston, halen maç başına 25:39 dakika süre alarak 10,1 sayı, 5,6 ribaunt ve 1,4 asist ortalamaları ile mücadele ediyor.

Bryant Dunston, bu sezon takımımız ile bir Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci ve bir Euroleague ikinciliği yaşadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …