Güncel Haberler

Golden State Müthiş Geri Dönüşü Galibiyetle Süsledi

Batı Konferansı final serisi 3.maçında Golden State Warriors deplasmanda karşılaştığı Portland Trail Blazers‘ı 18 sayı farkdan geri dönerek 110-99 yenmeyi başardı ve seride 3-0 öne geçti, artık final 1 galibiyet uzaklıktalar.

Maçın ilk yarısı Portland’ın net üstülüğü ile geçilirken ikinci yarı ile beraber Golden State’in yıldızları devreye girdi ve 18 sayı geri düşen takımlarını ayağa kaldırdılar. Oyunun her alanına etki eden ve enerjisi ile takımını ayağa kaldıran Green’in yaında Currry’de gerekeni yapıp skor üretimini üstlenince işler yoluna girdi. Ayrıca Warriors’ın ikinci yarıdaki takım savunması da alkışları haketti, Portland’ı sadece 33 sayıda tuttular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yine Kevin Durant’ten yoksun oynayan Golden State Warriors’ta Draymond Green 20 sayı, 13 ribaund, 12 asistle kariyerinde yedinci kez play-offlarda triple double yaparken istatisklerine 4 top çalma, 1 de blok ekledi. Stephen Curry 36 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Klay Thompson 19 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, 2 blokla galibiyetin diğer mimarları oldular.

İkinci yarıda rakibin sert savunması karşısında hücumda tıkanan Portland Trail Blazers’ta CJ McCollum 23 sayı, 5 asist, 3 ribaund, 2 top çalma, Damian Lillard 19 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Meyers Leonard 16 sayı, 4 asist, 3 ribaund, Evan Turner 12 sayı, 3 ribaundla öne çıkan isimler oldular.

https://youtu.be/QdDFNyonnsg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …