Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko, Üçüncülük Maçında Real Madrid ile Karşılaşıyor

Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunda Cuma günü Anadolu Efes’e yenilen Fenerbahçe Beko, Real Madrid ile oynayacağı üçüncülük karşılaşmasının hazırlıklarını Cumartesi günü moralsiz bir şekilde tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Fernando Buesa Arena’daki antrenmanın son 10 dakikası, basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Sarı-lacivertli oyuncuların moralsiz olduğu gözlendi.

Fenerbahçe Beko, bugün TSİ 18.30’da Real Madrid’le üçüncülük maçına çıkacak ve karşılaşmayı beIN Sports 3 canlı olarak ekranlara getirecek.

Sarı Lacivertlilerde bilindiği üzere Tyler Ennis, Gigi Datome Joffrey Lauvergne formasından uzak olacak.

Real Madrid‘te ise bir eksik yok.

Sezon içinde oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe kendi evinde İspanyol ekibini Datome‘nin son saniyedeki turnikesiyle 65-63 mağlup etmiş, Madrid’te ise rakibine direnememiş ve 86-101 ile farklı kaybetmişti.

İki takım tarihlerinde toplam 18 kez karşı karşıya geldiler. 10 kez gülen taraf Real Madrid, 8 kez ise Fenerbahçe oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …