Güncel Haberler

NBA’de Draft Lotaryasında Sürprizler Yaşandı!

20 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek NBA 2019 Draft’ında hangi takımın kaçıncı sıradan seçim yapacağının belirlendiği NBA lotarasyı / kura çekiminde büyük sürprizler yaşandı.

Herkes merakla ilk sıranın kime gideceğini yani bir başka deyişle Zion Williamson‘ı kimin kapacağını merakla bekliyordu. Lotarya sonunda mutlu sona ulaşan takım ise sadece %6 ihtimali bulunmasına rağmen New Orleans Pelicans oldu.

Normal sezonu 20, 22 ve 23.sırada tamamlayan 3 takım ise kendilerinden daha fazla ihtimali bulunan tam 6 takımı geride bırarakara ilk 4 sırada seçim yapma hakkı kazandılar.

İlk sırada New Orleans Pelicans seçim yapacakken, ikinci sıradan %6.3 ihtimali bulunan Memphis Grizzlies seçim yapacak. Üçüncü sıradan ise lig sonuncusu olan New York Knicks seçim yapacak. Bir diğer sürprize imz atan takım Los Angeles Lakers ise %2.8 şansı olmasına rağmen 4.sıradan seçim yapabilecek.

Sıralama ise şöyle oluştu:
1-Pelicans
2-Grizzlies
3-Knicks
4-Lakers
5-Cavs
6-Suns
7-Bulls
8-Hawks
9-Wizards
10-Hawks
11-Wolves
12-Hornets
13-Heat
14-Celtics

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …