Güncel Haberler

McCollum Denver’ı Devirdi ve Portland’ı Konferans Finaline Taşıdı

Batı Konferansı yarı final serisi 7. ve son maçında Portland Trail Blazers McCollum’un etkili oyunuyla deplasmanda Denver Nuggets‘ı 105-96 yendi ve seriyi 4-3 kazanarak tam 19 yıl aradan sonra adını konferans finaline yazdırarak Golden State Warriors’ın rakibi oldu. Final serisi Salı akşamı başlayacak.

Bitime 2 dakikadan az kalmıştı ki Denver 94-93’lük skorla farkı 1 sayıya düşürdü, maça ortak oldu. Son 30 saniye girilirken denge bozulmamıştı, skor 96-95 Portland lehineydi. 11 saniye kala McCollum Portland adına sahneye çıktı ve skoru 98-95’e getirdi. Ardından Denver adına çizgiye giden Jokic 1/2 ile döndü, sonrasında Portland’da Turner çizgide 2/2 ile hata yapmadı ve maçın skorunu 100-96 olarak belirlemiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Portland’da CJ McCollum 37 sayı ile takımını taşıyan isim oldu. Damian Lillard 13 sayı, 10 ribaund, 8 asist, Evan Turner 14 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Enes Kanter 12 sayı, 13 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Denver’da Nikola Jokic 29 sayı, 2 asist, 1 ribaund, Jamal Murray 17 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Gary Harris 15 sayı, 6 ribaund, 3 asistle mücadele ettiler.

https://youtu.be/BdNuf5tCuKc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …