Güncel Haberler

Beşiktaş Evinde Tofaş’ı Yenerek Sezonu 6.Tamamladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde normal sezonun 30. ve son haftasında Beşiktaş Sompo Japan, sahasında Tofaş‘ı 78-73’lük skorla mağlup etti.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk 5 dakikasını Tofaş, 10-9 önde geçti. Muhsin Yaşar’ın etkili performansıyla Tofaş, ilk çeyreği 20-17 üstün bitirdi. Dengeli geçen ikinci çeyreğin sonunda Bursa temsilcisi, soyunma odasına 40-37 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte Mejia ile etkili olan Tofaş, final periyoduna 56-51 üstün girdi. Final periyodunda Beşiktaş Sompo Japan, oldukça etkili bir hücum performansı sergiledi. Hücumda devreye giren Gibson’ın etkili performansıyla Beşiktaş Sompo Japan, sahadan 78-73 galip ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Beşiktaş’da Kyle Gibson 19 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken Joe Alexander 18 sayı, 8 ribaund ve Erkan Veyseloğlu da 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile onun en büyük yardımcıları oldular.

Tofaş’da ise Travis Trice 13 sayı, 2 ribaund, 5 asist, Frank Elegar 12 sayı, 5 ribaund ve Sammy Mejia 12 sayı, 5 asist ile en iyi direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …