Güncel Haberler

Toronto Bu kez Philadelphia’yı Darma Dağın Etti! (Furkan kadroda yok)

Doğu Konferansı yarı final serisi 5.maçında Toronto Raptors konuk ettiği Philadelphia 76ers’ı 125-89’luk skorla ezdi geçti ve seride 3-2 öne geçti. Serinin 6.maçı Perşembe günü Philadelphia’da oynanacak ve Toronto kazanması durumunda adını konferans finaline yazdıracak.

Maçın ilk bölümünde taraflar birbirlerine üstünlük kuramadıar ancak ikinci çeyrekle beraber Toronto’nun sert ve agresif savunmasına karşı hücumda organize olamayan 76ers skor üretmekte çok zorlandı. Ev sahibi de savunma odaklı kolay sayılarla farkı açmaya başladı ve devreye 64-43 Toronto üstünlüğü ile girildi. Son çeyreğe de 22 sayı geriden giren 76ers tamamen havlu attı ve Raptors 38 sayı farkla sadece serinin değil sezonun en rahat galibiyetlerinden birine imza atmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Toronto Raptors’da Pascal Siakam 25 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 1 blok, Kawhi Leonard 21 sayı, 13 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, kendine gelmeye başlayan Kyle Lowry 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Danny Green 17 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma, Marc Gasol 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Dizindeki sakatlığın performansını çok etkilediği Joel Embiid 13 sayı, 6 ribaund, 1 asistle standartlarının altında kaldı. Sadece 3 sayı bulabilen JJ Redick de hayal kırıklığı yarattı. Jimmy Butler 22 sayı, 5 ribaund, 7 asist ve Tobias Harris 15 sayı, 6 ribaund ile ayakta kalabilen isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz yine maç kadrosuna giremedi.

https://youtu.be/GnioeFn5-5o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …