Güncel Haberler

Milwaukee Serinin Boston’daki İlk Maçını Kazandı (Ersan 5 sayı)

Doğu Konferansı yarı final serisi 3.maçında Milwaukee Bucks konuk olduğu Boston Celtics‘i 123-116 yenerek 2-1 öne geçerek saha avantajını da geri almış oldu.

Maçın sonucunu belirleyen istatistikler bench sayılarında Milwaukee’nin yakaladığı 42-16 üstünlük ve Boston’un kaybettiği 18 topun Milwaukee tarafından 28 sayı ile cezalandırılmasıydı.

İlk yarıda iki takım da birbirine üstülük kuramazken üçüncü çeyrekle beraber Antetokounmpo’nun liderliğinde Milwaukee vites arttırdı 40-31’lik çeyrek skoruyla dizginleri eline aldı. Temsilcimiz Ersan da bu bölümde savunması ve ribaundlara verdiği katkıyla alkışları topladı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de Giannis Antetekounmpo 32 sayı, 13 ribaund, 8 asist, 2 top çalma, 3 blok üreterek maçın yıldızı oldu. Khris Middleton 20 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, George Hill 21 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Pat Connaughton 14 sayı, 7 ribaund ile onun en büyük destekçileri oldular.

13 dakika süre alan temsilcimiz Ersan İlyasova da 5 sayı (2/2 serbest atış, 1/1 üçlük, 0/1 ikilik), 6 ribaund, 2 asist, 1 blok ve iyi savunma ile özellikle Milwaukee’nin vites arttırdığı 3.çeyrekte çok etkili oldu.

Celtics’te ise Kyrie Irving 29 sayı, 3 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, Jaylen Brown 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Jayson Tatum 20 sayı, 11 ribaund, 3 top çalma, Marcus Morris 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Al Horford 17 sayı, 8 ribaund, 5 asistle iyi iş çıkarsalar da galibiyet için yeterli olamadılar.

https://youtu.be/QkZbUF-y2AE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …