Güncel Haberler

Gaziantep Havlu Atmış Afyon’u Farklı Geçti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde Gaziantep Basketbol, konuk ettiği Afyon Belediyespor’u 89-63’lük skorla mağlup etti.

Maça etkili başlayan Gaziantep ekibi, ilk periyodu 27-15 önde geçti. İkinci periyotta da etkili oyununa devam eden Gaziantep Basketbol, soyunma odasına 48-35 önde girdi.

Üçüncü periyotta dengeli geçen karşılaşmanın 25. dakikası geride kalırken skor Gaziantep ekibi adına 54-42’de kaldı. Periyodun kalan süresinde Can Uğur Öğüt’ün başarılı dış atışlarıyla farkı açmaya başlayan Gaziantep Basketbol, 3. çeyreği 69-47 önde tamamladı. Gaziantep Basketbol, maçın son çeyreğinde de başarılı oyununu sürdürdü. Son 5 dakikaya girilirken 80-54’lük üstünlüğünü koruyan Gaziantep ekibi, salondan 89-63 galip ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Gaziantep’de kenardan gelen Kadir Bayram 17 sayı, 4 asist ile ön plana çıkarken, Stevan Jelovac 15 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Shaq McKissic de 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Afyon’un kadroda kalan tek yabancısı Edgaras Zelionis 14 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalıştı. Oğulcan Baykan 13 sayıi 3 ribaund, 3 asist ve Cevher Özer de 12 sayı, 12 ribaund, 4 asist ile diğer etkili isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …