Güncel Haberler

Virtus Bologna Final Biletini Kaptı!

FIBA Şampiyonlar Ligi Final Four ilk maçında İtalyan ekibi Virtus Bologna, Almanya temsilcisi Brose Bamberg‘i 67-50 yenerek final biletini kaptı.

Belçika’nın Antwerps Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi savunma yaparak başlayan Virtus Bologna, ilk çeyreğini 22-11 üstün götürdüğü mücadelenin devre arasına 42-28 önde girdi.

İkinci yarıda da aradaki skor farkını koruyan İtaya temsilcisi, üçüncü çeyreği 53-39, mücadeleyi ise 67-50 kazanarak organizasyonda finale yükselen ilk takım oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bologna’da çift haneli skor üreten tek isim aynı zamanda maçın yıldızı da olan Kevin Punter oldu. Birleşik Amerikalı guard karşılaşmayı 21 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile tamamladı ve İtalyan ekibini finale taşıdı.

Bamberg’de de karşılık Tyrese Rice‘dan geldi. Tecrübeli guard 21 sayı ile tek direnebilen isim oldu Alman ekibinde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …