Güncel Haberler

Beşiktaş’ta Beklenen Ayrılık Gerçekleşti!

Sizlere geçtiğimiz günlerde detaylarını ilettiğim üzere Beşiktaş Sompo Japan‘da yaşanan mali kriz nedeniyle Rich ve Pressey’den sonra 2 yabancı daha kontratını fesh etmeye hazırlanıyordu.

Hırvat uzun Ivan Buva, maaşlarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Bu kararda diğer oyuncuların maaşları ödenirken kendisinin maaşının ödenmemiş olmasının da etkili olduğu belirtildi.

Geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediye forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon siyah beyazlı ekibin formasıyla 41 maça çıkmıştı. Buva bu maçları 14.3 sayı, 6.8 ribaund, 1.5 asist ortalamalarıyla bitirdi.

Beşiktaş, 26. haftası geride kalan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde 14 galibiyetle yedinci sırada yer alıyor ve play-off yarışının içerisinde halen.

Başta Liga Endesa olmak üzere tüm liglerde play-off’lar öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen takımlar için harika bir hamle olur Buva. Umarım Beşiktaş da artık kendine gelir ve önümüzdeki sezon ayağına yorganına göre uzatmayı öğrenir…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …